otrdiena, 2014. gada 19. augusts

Cukini/kabacis, kas garšos visiem

Rudens veltes ir klāt!

Te būs garda un vienkārša recepte. Brīdinu - atkarību izraisoša uzkoda!:)

Vajadzēs:
2 vidēji cukini (var izmanot kabaci - tas pats cukini, tik izaudzis vien ir:)
1ēk olīveļļa (man aizgāja vairāk)
1/4 krūze rīvēts parmezāns (izmantoju Džiugas)
1/4 krūze baltā rīvmaize
1/8tk sāls

Cukini griež šķēlēs, ap 1cm platās. Sausās sastāvdaļas sajauc. Cukinī šķēles apmērcē olīveļļā, apviļā sausajās sastāvdaļās.
Izkārto uz cepampapīra, liek cepeškrāsnī uz 230 grādiem, 25-30min.

Pasniedz kā uzkodu vai kopā ar silto ēdienu.

Receptes avots: http://www.foodnetwork.com/recipes/ellie-krieger/zucchini-parmesan-crisps-recipe.html

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru